A Review Of بیماری شبه لوپوس
A Review Of بیماری شبه لوپوس
Blog Article
زنان باردار مبتلا به لوپوس باید تحت نظر دائمی پزشک باشند. هورمون های زنانه بر لوپوس تاثیر گذارند بنا بر این بارداری می تواند بر شدت لوپوس یک زن تأثیر بگذارد.
حدود ۷۰ درصد از افراد مبتلا به لوپوس دارای این آنتیبادی هستند. یک آزمایش مثبت به این معنی است که لوپوس به احتمال زیاد در افرادی که لوپوس ندارند، مثبت است.
التهاب و تورم بافتهای داخلی پوست باعث میشوند که صورت ورم کند. ورم بافت اطراف چشم با ایجاد مشکل در مشکل بینایی و مطالعه کردن همراه است.
آرتروز غیر فرسایش دهنده: این نوع آرتروز باعث نابودی استخوان های اطراف مفاصل نمی شود؛ اما باعث سفتی، التهاب یا نفوذ مولکولی در دو یا بیشتر مفاصل ترجیحی می شود.
استروژن در بدن خانم ها و آقایان تولید می شود؛ اما میزان آن در خانم ها بیشتر است.
شاید این گونه بتوان توضیح داد که چرا بیماری های خود ایمنی بیشتر بر خانم ها تاثیر می گذارند.
برخی افراد بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به این بیماری هستند و مواردی مانند عفونتها، مصرف برخی داروها یا حتی تماس با نور خورشید میتواند بروز بیماری را تحریک کند. درمان قطعی برای لوپوس وجود ندارد و هدف از درمان، کنترل علائم و محدود شدن میزان آسیب وارده به ارگان ها و بدن می باشد.
لوپوس به ندرت می تواند باعث غش (شبیه صرع) یا احساس پارانویا (شبیه اسکیزوفرنی) شود. اگرچه این عوارض تنها بر تعداد کمی از افراد مبتلا به لوپوس تاثیر می گذارد. قلب و ریه ها
به عنوان مثال داروی هیدروکسی کلروکین که می تواند: التهاب را کاهش دهد.
داروهایی که با این نوع از لوپوس همراه هستند؛ شامل داروهای زیر می شوند:
حضور در فعالیت های مدیتیشن و آرامش بخش، مثل: یوگا و تای چی؛
لوپوس معمولاً کمی التهاب نیز ایجاد می کند. گاهی اوقات شدت عوارض لوپوس می تواند شعله ور شود و علائم آن را بدتر کند. این علائم می توانند شامل درد مفاصل، بثورات پوستی و ایجاد بیماری لوپوس ناخن ناراحتی هایی در اعضای بدن، به ویژه در کلیه ها باشند.
دانشمندان بعضی از ژن های خاصی را شناسایی کرده اند که در پیشرفت لوپوس نقش دارند؛ اما امروزه شواهد کافی مبنی بر اینکه خود ژن ها باعث بیماری می شوند، وجود ندارد.
از مهم ترین و شایع ترین داروهایی که باعث بروز این نوع لوپوس در زنان میشوند، میتوان به هیدرالازین (دارویی ضد فشار خون)، پروکائین آمید (داروی آریتمی قلب) و ایزونیازید (نوعی آنتی بیوتیک برای درمان بیماری سل) اشاره کرد.